flått opppakning til pinse

Gjør deg klar for Pinseturen: Beskytt deg mot Flått med Flått-Knocker

Er du klar for pinsen? Med våren i full blomst og den første langhelgen av sesongen på horisonten, er det en perfekt tid for utendørs eventyr. Men mens vi nyter den forfriskende brisen og det levende landskapet, er det ett lite kryp vi må være oppmerksomme på: flått.

Flått er små, men potensielt farlige parasitter som er mest aktive i de varmere månedene. De kan overføre alvorlige sykdommer som Lyme borreliose og TBE (tick-borne encephalitis). Men ingen grunn til bekymring! Vi har en løsning som lar deg nyte turen uten frykt for disse små skadedyrene.

Flåttavstøtende klær kan hjelpe

La oss introdusere Flått-Knocker, den innovative flåttavvisende bekledningen som holder deg trygg mens du nyter livet utendørs. Med Flått-Knocker kan du fokusere på å nyte solen og naturen, istedenfor å bekymre deg for flått.

Vårt sortiment inkluderer flåttavvisende t-skjorter, gensere, tights, bukser, sokker og håndleddsbånd – alle designet med omsorg for å gi deg den beste beskyttelsen. Disse klærne er behandlet med en unik flåttavvisende løsning som effektivt holder flått unna, uansett hvor du er.

Superpris på tights

Og her kommer det beste: denne uken har vi en superpris på våre flåttavvisende tights! For kun 449,- kan du sikre deg et par, ned fra den vanlige prisen på 599,-. Dette er en utmerket mulighet til å investere i din helse og komfort mens du sparer penger.

Ikke la flått ødelegge gleden ved utendørs eventyr. Forbered deg på pinseturen med Flått-Knocker. Investere i vår flåttavvisende bekledning og beskytt deg selv, dine kjære og dine kjæledyr mot skadelige flåttbitt.

Husk alltid å sjekke deg etter turen.

Husk å alltid sjekke kroppen din for flått etter å ha vært utendørs, selv når du bruker flåttavvisende klær. Ingen metode er 100% effektiv, så det er alltid bedre å være på den sikre siden.

Gjør det til en flott pinsehelg, og ha en trygg og flott tur!

Fisketuren kan også være en utsatt aktivitet.
en flått som kryper på klær

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Stian Michael Kristoffersen
Jeger og fiskeentusiast