Flåttavstøtende klær på korte turer

Flåtten og myggen tar for mange bort store deler av gleden med sommersesongen

Våre plagg vil hjelpe med å holde flått, mygg, knott og fluer unna deg på toppturen og rundt bålet om kvelden

Ved å benytte våre plagg dekkes alle flåttens innganger til bar hud av en effektiv flått stopper.

Plaggene er luktfrie for mennesker og dyr, og kan vaskes på 40 grader hele 70 ganger.

«La veien gå hvor hen den vil…» heter det så treffende i sangen som passer så fint til camperen og bobileiernes livsstil.

Men nesten uansett hvor du velger å slå leir, er det noen følgesvenner du så å si aldri blir kvitt; flått, knott og mygg!

Flått har et stort skadepotensiale, mens mygg og knott legger en effektiv demper på selv den fineste sommerkvelden.

Hardfør AS har utviklet sin egen flåttavvisende fritidskolleksjon bestående av lette og behagelige basisplagg. Disse passer perfekt til det gode bobillivet, samt sikre og ukompliserte friluftsopplevelser!

Vår kolleksjon holder småkrypene på behørig avstand, men er selvfølgelig fullstendig luktfri. Utviklingsprogrammet er støttet av Innovasjon Norge.

Se hva bobilfolkets eget magasin «Din Fritid» skriver om vårt behagelige turtøy i årets mai-utgave, og prøv selv!

God tur 2022!!

Tilbakemeldiger fra miljøet

Test i Villmarksliv
Test i Villmarksliv - september 2021
Stian Michael Kristoffersen
Ivirig vestlandsjeger og fisker
Les mer
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Kristoffer Goa Myhre
Les mer
Fungerer veldig bra! brukes på håndleddene når jeg ikke har på meg long-sleeven «faun», ingen flått å se på meg!
JAKT - magasinet
JAKT - magasinetUtgave 7-2021
Les mer
Vi har testet Pants Bjørk, en sort, løstsittende elastisk turbukse (85 %polyester/ 15 %spandex) og medfølgende ankelstropper. Denne kan brukes med ullongs under på kjølige morgener og passer typisk til snikjakt/lokkjakt på rådyrbukk eller tidlig i hjortejakta. På et par turer ble buksa kombinert med langermet sort trøye «Faun». Det kom ingen flått på meg, men det gjorde det heller ikke på de andre jeg var ute sammen med den dagen. Det som var interessant, var at mygg og knott holdt seg totalt unna meg i flåttklærne, mens de satt i hopetall på dem som brukte vanlige turklær.
Petter Løwenhamn
Petter LøwenhamnIvirg ørretfisker
Les mer
Jeg har alltid vært veldig skeptisk mot flått og prøver å unngå de verste plassene langs vann og elv. Jeg kjøpte derfor noe nytt tøy som er impregnert og beskytter mot flått. Tøyet funker utmerket mot flått og jeg har ikke hatt noen hittil i år. Jeg fisket langs en elv i går og merket at knott og mygg ikke rørte meg.