Barnetøy

Har vi glemt barna?

På ingen som helst måte. Ingenting er viktigere enn å beskytte barna våre. Barnekolleksjonen er under utvikling, og vi håper å kunne slippe nyheter om beskyttende tøy også til de minste ganske snart.

Dersom du har lyst å være med på den utviklingen blir vi veldig takknemlig om du svarer på vår lille utviklingsundersøkelse under.

Ved å delta er du med i trekningen på valgfrie plagg, samtidig som du er garantert å være den første som får beskjed om når barnetøyet vårt kommer inn.

Tusen takk for at du hjelper oss i kampen mot flåtten!

Ikke Glem Ungdommen!

Tenåringene trenger kanskje en ekstra påminnelse om flåttsjekk. Foreldrene har ikke lenger samme muligheten for å sjekke. Ungdom tenker som regel på alt annet enn sykdom, og det vil være bortimot et under om en typisk tenåring vil bli oppmerksom på flåttbitt eller svakt EM (Erythema migrans) etter en tur ute i naturen.

Et utslett kan også lett bli oversett eller mistolket som «blåmerke» fra fotballkampen. Det er spesielt viktig å sørge for at ungdommene får informasjon om flåttbitt og utslett, og hvorfor det er så viktig å fjerne flåtten raskt.

Kilde: https://www.lyme.no/lyme-borreliose/forebygging