Flåttavstøtende klær for jakt og fiske

Flåtten preger for mange mye av jaktsesongen, og spesielt nå tidlig høst.

Våre plagg vil hjelpe med å holde flått, mygg, knott og fluer unna jegeren mens han sitter på post.

Ved å benytte våre plagg dekkes alle flåttens innganger til bar hud av en effektiv flått stopper.

Plaggene er luktfrie for mennesker og dyr, og vil ikke føre til at jegeren blir avslørt

Tilbakemeldiger fra miljøet

Test i Villmarksliv
Test i Villmarksliv - september 2021
JAKT - magasinet
JAKT - magasinetUtgave 7-2021
Les mer
Vi har testet Pants Bjørk, en sort, løstsittende elastisk turbukse (85 %polyester/ 15 %spandex) og medfølgende ankelstropper. Denne kan brukes med ullongs under på kjølige morgener og passer typisk til snikjakt/lokkjakt på rådyrbukk eller tidlig i hjortejakta. På et par turer ble buksa kombinert med langermet sort trøye «Faun». Det kom ingen flått på meg, men det gjorde det heller ikke på de andre jeg var ute sammen med den dagen. Det som var interessant, var at mygg og knott holdt seg totalt unna meg i flåttklærne, mens de satt i hopetall på dem som brukte vanlige turklær.
Petter Løwenhamn
Petter LøwenhamnIvirg ørretfisker
Les mer
Jeg har alltid vært veldig skeptisk mot flått og prøver å unngå de verste plassene langs vann og elv. Jeg kjøpte derfor noe nytt tøy som er impregnert og beskytter mot flått. Tøyet funker utmerket mot flått og jeg har ikke hatt noen hittil i år. Jeg fisket langs en elv i går og merket at knott og mygg ikke rørte meg.