Flåttavstøtende klær for jakt og fiske

Flåtten preger for mange mye av jaktsesongen, og spesielt tidlig høst.

Våre plagg vil hjelpe med å holde flått, mygg, knott og fluer unna jegeren mens han sitter på post.

Ved å benytte våre plagg dekkes alle flåttens innganger til bar hud av en effektiv flått stopper.

Plaggene er luktfrie for mennesker og dyr, og vil ikke føre til at jegeren blir avslørt

Tilbakemeldiger fra miljøet

jakt og fiske mai 2022 omtale
Test i Jakt og Fiske - mai 2022
Omtale i Din Fritid mai 2022
Test i Villmarksliv
Test i Villmarksliv - september 2021
Stian Michael Kristoffersen
Ivirig vestlandsjeger og fisker
Les mer
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Kristoffer Goa Myhre
Les mer
Fungerer veldig bra! brukes på håndleddene når jeg ikke har på meg long-sleeven «faun», ingen flått å se på meg!
DIn Fritid
DIn FritidMaiutgave - 2022
Les mer
...Jeg ble svært glad da jeg oppdaget hvor komfortable klærne er. Spesielt den løse turbuksa, tightsen og overdelene er helt på høyden med teknisk sportstøy. T-skjorten og genseren (Fauna) er litt lite elastiske og tettvevde, så her ville jeg gått opp en størrelse om du ikke ønsker tettsittende klær. Og sokkene er veldig trange. Bortsett fra dette, har jeg faktisk fått meg et sett med favoritt-turtøy!
JAKT - magasinet
JAKT - magasinetUtgave 7-2021
Les mer
Vi har testet Pants Bjørk, en sort, løstsittende elastisk turbukse (85 %polyester/ 15 %spandex) og medfølgende ankelstropper. Denne kan brukes med ullongs under på kjølige morgener og passer typisk til snikjakt/lokkjakt på rådyrbukk eller tidlig i hjortejakta. På et par turer ble buksa kombinert med langermet sort trøye «Faun». Det kom ingen flått på meg, men det gjorde det heller ikke på de andre jeg var ute sammen med den dagen. Det som var interessant, var at mygg og knott holdt seg totalt unna meg i flåttklærne, mens de satt i hopetall på dem som brukte vanlige turklær.
Petter Løwenhamn
Petter LøwenhamnIvirg ørretfisker
Les mer
Jeg har alltid vært veldig skeptisk mot flått og prøver å unngå de verste plassene langs vann og elv. Jeg kjøpte derfor noe nytt tøy som er impregnert og beskytter mot flått. Tøyet funker utmerket mot flått og jeg har ikke hatt noen hittil i år. Jeg fisket langs en elv i går og merket at knott og mygg ikke rørte meg.
Kevin M(bekreftet kjøper)
Les mer
Jeg var skeptisk, men etter å ha hatt på meg mange flått daglig, til å bare ha tre stykk på meg i en to-måneders periode etter jeg begynte å bruke disse rundt ankler og håndledd, så er det liten tvil om hvor effektive de faktisk er. Og pga allergi, så har jeg sår i månedsvis etter jeg har blitt bitt og det klør noe inni h… i like lang tid, så dette forandret hverdagen min fullstendig Funker mot de fleste andre blodsugere også Løp og kjøp!