Personvernerklæring

Under finner du informasjon om hvordan vi behandler informasjon vi innhenter om deg som bruker av våre nettsider eller undersøkelser.

Flått-Knocker er et produktserie utviklet og solgt av Hardfør AS. (org nr: 922740089)

Vår kontor og butikkadresse er Konsmogarden 4, 4525 Konsmo

Vår nettstedsadresse er: https://www.flaatt-knocker.no. 

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

 

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Ved å melde deg som testpilot for Hardfør AS bekrefter du at du har lest disse brukervilkårene og samtykker til dem.

E-postliste

Dersom du melder deg på vår e-postliste for å bli varslet om nye testprodukter, lagrer vi dataene du deler med oss (navn, e-post, alder, kjønn). Disse deler vi med den amerikanske tjenesten Mailchimp, som vi bruker for å sende ut e-poster. Nettsidens personvernspolicy finner du her: http://mailchimp.com/legal/

Noen ganger kan vi sende ut e-post om nye testprodukter basert på informasjonen du har gitt oss, for eksempel dersom et produkt er myntet på kvinner mellom 18 og 25 år eller lignende.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten, hvorpå dine data da også slettes fra denne databasen.


Skjema for å bli testpilot

Dersom du velger å fylle ut et skjema for å bli testpilot for et produkt, lagrer vi dataene du deler med oss. Dataene brukes som grunnlag for å plukke ut testpersoner basert på kriterier definert av Hardfør AS. Din adresseinformasjon kan bli delt med oppdragsgiver eller tredjepart, for å muliggjøre utsendelse av det produktet som skal testes.

Vi bruker Microsoft forms til skjemaene. Deres personvernpolicy finner du her

Dersom du melder deg som testpilot

Ved å melde deg som testpilot samtykker du til følgende:

* Du bekrefter at du er over 18 år. Dersom du ikke er over 18 år, kan du ikke bli testpilot for Hardfør AS
* Du lover å gi oss tilbakemelding på produktet du tester i form av en testrapport som vi sender ut i løpet av testperioden. Du gir oss rett til å publisere det du sender oss av bilder, video og tekst på Flått-knocker nettsider og i sosiale medier. Hardfør AS kan også bruke dine bidrag i markedsføringsøyemed uten at du blir kompensert for det. Dersom du ikke gir tilbakemelding på produktet i etterkant av testen, kan du bli fakturert tilsvarende veiledende pris på produktet.

* Du lover å være ærlig i dine tilbakemeldinger om produktet; både positive og negative.

* Du har ingen forbindelse med produsenten av testproduktet eller deres konkurrenter, verken i arbeidsforhold, familie eller nær omgangskrets. Du kan heller ikke motta andre goder fra oppdragsgiveren eller dens konkurrenter. Dersom du blir tilbudt noe slikt, forplikter du deg til å varsle Flått-knocker.

* Det du sender oss av tekst, bilder, lyd og video er ikke beskyttet av andres opphavsrett, og du har sikret deg nødvendige samtykker dersom du for eksempel sender oss et bilde der det er med andre personer enn deg selv.

* Hardfør AS kan når som helst redigere eller bearbeide bidrag du sender oss, for eksempel ved å forenkle språket i en tekst, redigere et videoklipp eller bruke et bilde i en større collage. Hardfør AS er på ingen måte pliktig til å publisere innhold du sender oss.

* Dersom du velger å dele noe offentlig i sosiale medier med vårt emneord, #hardfortest, samtykker du også til at vi kan publisere innholdet på våre sider, for eksempel via en Instagram-feed med bilder merket med det aktuelle emneordet eller f.eks. sitater/bilder i en artikkel.

* Avhengig av testprodukt vil du noen ganger få beholde produktet etter endt testperiode. Du kan ikke selge eller gi bort produktet før 60 dager etter at du har sendt inn din testrapport. Dette fordi vi i enkelte tilfeller kan ha behov for å stille deg oppfølgingsspørsmål i etterkant.

* Dersom du får et testprodukt på lån, forplikter du deg å returnere produktet i god stand når testen er avsluttet. Dersom du ikke gjør dette, kan du bli fakturert veiledende pris på produktet. For enkelte testprodukter vil du få muligheten til å kjøpe produktet i etterkant av testen til en fordelaktig pris i stedet for å returnere det.

* Du vil ikke holde Hardfør AS eller oppdragsgiver ansvarlig for egen helse ved å bruke testproduktet. Dersom du er usikker på om du kan bruke et testprodukt, må du avklare dette med lege/helsepersonell i forkant.

* Dersom du samtykker til å motta e-postvarsler når du melder deg som testpilot, blir du meldt på e-postlisten beskrevet over.


Bruk av nettsidene

Når du bruker nettsidene til Hardfør AS eller Flått-knocker, benytter vi oss av følgende tredjepartsløsninger:

* Microsoft Forms – brukes for å lage skjemaer og håndtere data fra disse skjemaene

* Google Analytics – brukes for å logge brukeraktivitet på sidene slik at vi har oversikt over hvor mange som ser hvilken side, hva som klikkes videre på etc. Google Analytics lagrer også din maskins IP-adresse, operativsystem, skjermoppløsning etc. og skriver lagrer informasjonskapsler (cookies) i nettleseren din.

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

 

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Samtlige av underliggende domener tilhører Hardfør AS, og kan være direktelinket til www.flaatt-knocker.no 

Basisplagg.no

Basisplagg.com

Flaatt-knocker-no

Flaatt-plagg.no

Flaattknocker.no

Flattknocker.no

Knocker.no

Knocker.se

Tick-knocker.com

Tick-knocker.dk

Tick-knocker.se

Tickknocker.com

Tick-knocker.no

Tickknocker.no

flått.no

Flått.com

flått-knocker.com

Flått-knocker.no

Flåttknocker.no

Flåttknocker.com

 

 

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

 • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
 • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av avgifter og frakt
 • Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

 • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
 • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
 • Behandle betalinger og forhindre svindel
 • Sett opp din konto for butikken vår
 • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne avgifter
 • For å forbedre våre butikktjenester
 • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige ordre.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i 5 år av regnskaps- og avgiftsmessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:

 • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
 • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hva vi deler med andre

Vi deler opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle ordre og levere nettbutikktjenesten; 

 • Bring Norge
 • Shipmondo

Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom Nets Easy. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til Nets Easy, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Vennligst se NETS EASY  for flere detaljer.

Når du handler beholder vi en oppføring av din e-post og innholdet i handlekurven i opptil 30 dager på vår server. Denne oppføringen beholdes for å kunne legge tilbake innholdet i handlekurven om du bytter enhet eller trenger komme tilbake en annen dag. Les vår personvernerklæring her.