Tick Awareness Month

Vi markerer Tick Awareness Month 31 dager i mai

Hva er Tick Awareness Month?

Dette er et initiativ som er ment å øke bevisstheten og oppmerksomheten rundt flåttfaren og risikoen for Lyme disease (borellia) og andre flåttsykdommer. Det har blitt etablert flere kampanjer og kampanjer for å øke oppmerksomheten om disse farene, og det er viktig at alle blir klar over hvordan de kan forebygge og kontrollere flåtter og Lyme sykdom. Internasjonalt er det mai som er måneden, mens vi i 2023 markerte den i mars. I år har vinteren vært så lang at vi utsatte den til mai. Lite vits i kampanje mens folk går med ulltøy og slalomstøvler 🙂

Red Socks Against Ticks – vår maikampanje

Tick Awareness Month

Vår kampanje «Red Socks Against Ticks» er et initiativ som er ment å øke bevisstheten omkring flåttfaren og risikoen for Lyme disease (borrelia) og andre flåttsykdommer. Når du går ut i skog og mark, er det viktig å beskytte deg selv mot flåttbitt. Det enkleste, og mest effektive tiltaket, er å bruke flåttavstøtende sokker.

Vår kampanje «Red Socks Against Ticks» oppfordrer alle til å bruke røde sokker, enten våre flåttavstøtende, eller dine egne røde sokker. Vi oppfordrer også alle til å legge ut bilder/video av seg selv iført røde sokker og tagge dem med #redsocksagaingstticks eller #nokflått, slik at vi kan dele de på våre sosiale medier-kanaler.

Eneste krav til bildet er at det er utendørs.

Alle som legger ut et bilde/film eller sender det inn til oss på post@hardfor.no, vil være med i trekningen av 2 stk gavekort på 1500kr. Det bildet/filmen vi liker aller best vil vinne et gavekort på 2000 kr.

Konkuransen avsluttes 31.mai

#redsocksagainstticks #flåttnok #flåttknocker
Facebook, Instagram eller TikTok.

Hvorfor er fokus på flåttfare så viktig?

Gjennom Tick Awareness Month ønsker vi å øke bevisstheten rundt flåttfaren og risikoen for Lyme disease (borrelia). Dette initiativet har som mål å utdanne folk om hvordan de kan forebygge og kontrollere flåttfaren, og hvordan de kan håndtere infeksjoner hvis de skulle få en. Kampanjer som TickTalk og TickCheck har blitt utviklet for å hjelpe folk med å bli kjent med disse farene og hvordan man kan beskytte seg mot dem. Nå ønsker vi å lage en egen kampanje. Mer om det senere.

Gjennom Tick Awareness Month ønsker vi å øke oppmerksomheten og bevisstheten rundt flåttfaren og risikoen for borrelia. Vi oppfordrer alle til å ta dette initiativet og å gjøre det de kan for å beskytte seg selv og sine familier. Gjennom å være våkne og å følge de riktige forholdsreglene kan vi forhindre at flåttfaren blir et større problem enn det allerede er.

Hvordan kan du hjelpe med å spre informasjon?

«Alle monner drar, så musa og pissa i havet.»
Hvordan kan lille meg bidra i kampen mot at våre venner skal bli flåttsyke? Jo det er akkurat det denne måneden handler om. Vi ønsker å sette et klart fokus gjennom informasjon, og dersom dere er med på det, ved å dele, framsnakke og beskytte dere selv vil flere oppdage at det faktisk er mulig å gjøre noe mot flåtten. Ved å bruke våre røde markerte sokker, vil dere også ganske garantert få spørsmål om hvorfor? Det er en fin anledning til å fortelle litt om flåtten og dens potensielt farlige bitt.

Start ved å melde dere på vårt nyhetsbrev her.

Da sikrer du at du:

  • mottar viktig og korrekt informasjon og tips til å unngå flåtten.
  • får med deg de beste tilbudene og kampanjene først
  • store vinnersjanser til å motta gratisvarer
  • en 20% rabattkupong du kan bruke en gang i løpet av mai på alt av klær.
  • 10% rabattkupong resten av året du kan bruke så mange ganger du vil.
  • Støtter en norsk bedrift som forsøker å nå ut med et budskap og et proudukt veldig få vet at i det hele tatt finnes. Vi ønsker å vokse oss større, så vi kan tilby enda flere av de 10 talls produktene vi har på ønskelisten fra dere nyhetsbrevlesere.

Vi håper vi kan ønske deg velkommen som en «Flått-Knocker» snart

en flått som kryper på klær

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Stian Michael Kristoffersen
Jeger og fiskeentusiast