På tur med god samvittighet!

Det stille rolige livet på hytta er for mange det som gjør at vi utholder dagliglivet. Flat ut på terassen, i deilig lyng, på gressplene eller på svaberget, og livet virker plutselig så uendelig mye bedre.

Helt til du studerer deg selv på badet før leggetid, og ser at du har fått en blodsuger like bak kneet, eller i armhulen.

Flåtten ødelegger kosen og tryggheten med turer i den vidunderlige norske naturen for mange. Noen kan virke som de samler på flått, mens andre klarer seg med å børste vekk to-tre flått på vei oppover beina. Ingen vet sikkert hvorfor det er slik, men det er i alle fall betryggende at den ikke plager alle like mye. Vi svarer på flere flåttspørsmål på vår FAQ.

Men felles for begge tilfeller er at dersom den først har sugd seg fast må den fjernes så fort som mulig for å unngå sykdom som følge av viruset TBE eller bakterien borreliose. Les mer om hvorfor du ikke kan vaksinere deg mot begge her.

Med Flått-Knocker Teknologi hjelper våre plagg med å holde flåtten unna huden, og du kan føle deg litt tryggere også i feriemodus.

Se vårt utvalg av basisplagg og skaff deg en Flått-Knocker i dag!