Flåttsikre plagg til barn

Vårt mål er å tilby flåttsikre og tidsriktige basisplagg til det norske folk. 

Basisplagg fordi disse bæres nærmest huden.

Klær til barn står høyest på utviklingsstigen vår, men vi har noen produkter allerede til de største barna

T-skjorter i de minste størrelsene er godbeskyttelse for dine kjære. Sjekk størrelsesguiden.

T-skjorter i modellen Flora

Selv om vi ikke har egen barnekolleksjon kommer det inn flere bestillinger på størrelsen S i t-skjorte Flora som en fin størrelse til barn rundt 12 år. Verdt et forsøk.

Trening- og turbukser

Se og mål på størrelsestabellen som står på tights og bukseplaggene. Buksene kan bli lange, men kan henges opp med bruk av de medfølgende buksetrammerne. Buksene er av et superlett materiale, så de vil ikke føles tunge.

Gensere i modellen Fauna

Genserne våre blir litt vide og lange, men dette kan fint justeres med litt kreativ knytting dersom du ønsker at barnet også skal være beskyttet. Sjekk gjerne våre tips på instagram.

Mer om barnetøy

Barnekolleksjonen er under utvikling, og vi håper å kunne slippe nyheter om beskyttende tøy også til de minste ganske snart.

Dersom du har lyst å være med på den utviklingen blir vi veldig takknemlig om du svarer på vår lille utviklingsundersøkelse under.

Ved å delta er du med i trekningen på valgfrie plagg, samtidig som du er garantert å være den første som får beskjed om når barnetøyet vårt kommer inn.

Tusen takk for at du hjelper oss i kampen mot flåtten!

turklær for flåttbeskyttelse

Ikke glem ungdommen!

Tenåringene trenger kanskje en ekstra påminnelse om flåttsjekk. Foreldrene har ikke lenger samme muligheten for å sjekke. Ungdom tenker som regel på alt annet enn sykdom, og det vil være bortimot et under om en typisk tenåring vil bli oppmerksom på flåttbitt eller svakt EM (Erythema migrans) etter en tur ute i naturen.

Et utslett kan også lett bli oversett eller mistolket som «blåmerke» fra fotballkampen. Det er spesielt viktig å sørge for at ungdommene får informasjon om flåttbitt og utslett, og hvorfor det er så viktig å fjerne flåtten raskt.

Kilde: https://www.lyme.no/lyme-borreliose/forebygging