frisbeegolf premiepakke

Få en premiepakke til din turnering!

Flått-Knocker Belønner Frisbeegolfklubber for Aktivitet i Flåttsesongen

Hos Flått-Knocker setter vi stor pris på det engasjementet og samholdet som finnes innen frisbeegolfmiljøet, en sport som naturlig foregår der vi oftest finner flått. I takt med sportens voksende popularitet, ønsker vi å anerkjenne og belønne de klubbene som opprettholder aktivitet gjennom flåttutsatte perioder.

Premiering for Aktive Klubber

For å støtte og belønne aktive klubber, tilbyr vi nå en premiepakke verdt opptil 2500 kr til frisbeegolfklubber som arrangerer turneringer. Denne anerkjennelsen er rettet mot både åpne turneringer og lavterskelarrangementer som inkluderer alle ferdighetsnivåer. Gjennom dette initiativet ønsker vi å fremme bevissthet om flåttsikkerhet samtidig som vi støtter fellesskapets engasjement.

Støttede Turneringer

Vi er stolte over å allerede støtte følgende arrangementer:

  • Nordic Female Open
  • RPM Open
  • Konsmoparken Open

Vi er åpne for å legge til flere turneringer i vår støtteliste og oppfordrer arrangører til å sende oss informasjon om sine kommende eventer. Søknader vil bli prioritert basert på antall deltakere, flåttrisikoen i området, og tidspunktet søknaden er innsendt.

Se Morten Brenna invitere her

Klubbpakker Tilgjengelig

Vi oppmuntrer alle til å utforske våre flåttavstøtende klær, og vi tilbyr spesialdesignede klubbpakker for ytterligere engasjement. For mer informasjon om disse, vennligst ta kontakt via e-post: post@hardfor.no.

Vi ser frem til å se mange klubber i aktivitet og mindre bekymring for flått denne sesongen. Bli med oss for å gjøre frisbeegolf tryggere og fortsatt spennende gjennom hele flåttsesongen! 🤩

For å melde din klubb inn for å motta premiepakker, kontakt oss så snart som mulig. Sammen kan vi sørge for at flåttsesongen ikke hindrer det flotte samholdet og engasjementet i frisbeegolfklubbene.

Frisbeegolf som premiepakke med EIK t-skjorte
en flått som kryper på klær

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Stian Michael Kristoffersen
Jeger og fiskeentusiast