mygg og knott

Multitool mot mygg og knott!

Etter hvert som sommeren og flåttsesongen intensiveres har vi fått en del spørsmål fra kunder om klærne våre også fungerer like godt mot mygg og andre av sommerens plagsomme småkryp. Mygg, knott og litt senere på høsten kommer hjortelusflua. Alle har potensiale til å ødelegge utekosen. Så vi er glade for å kunne svare på dette veldig aktuelle spørsmålet.

Svaret er høyt og tydelig; Ja, bekledningen virker!

 

Teknologien bak

Teknologien, som ble utviklet av det amerikanske forsvaret, var rettet spesielt mot utenlandsoperasjoner i tropiske strøk. Her er både flått og mosquitomygg bærere av alvorlige sykdommer som feks malaria. Heldigvis er malaria, som spres av mygg, ikke på dagsorden i Norge. I Norge er det først og fremst borrelia og TBE som utgjør sykdomsbildet. Derfor har vi i vår kundekommunikasjon først og fremst fokusert på flått, og våre produkters problemløsende funksjon som sykdomsforebygger mot denne.
Når det er sagt bør en heller ikke glemme produktenes gode egenskaper til å motvirke irriterende mygg og knott! Teknologien tar altså like effektivt hånd om dine knott og mygg plager!

Sommernatta er lys og lang…

myggsverm i sommernatta
Myggsverm

ZZZZZummmm- sier muligens det aller meste! Hva er vel mer ødeleggende for en fin kveld ute i det fri enn å være omgitt av, og fungere som åte for en sverm av knott og mygg?!!

Skal du på utekonsert, grillkveld eller rett og slett en kveldstur i naturen er det fint å slippe å måtte gjennomgå en klissete og luktintensiv impregnering av hud og hodebunn. Ofre husker en først at en burde ha tatt en grundig omgang med myggstiften, når en er kommet av sted og den første myggen summer i øret for å suge blod…

Hardførs kolleksjon av basisplagg er altså like effektiv mot knott og mygg, som flått! Les gjerne mer hva uavhengig forskning sier om effekten av permetrinimpregnerte klær på vår FAQ

Tåler vaskemaskin

I stedet for å måtte påføre seg myggmiddel hver eneste gang en skal ut, garanteres Hardførs plagg effektive og virksomme i hele 70 omganger i vaskemaskinen.

God og bekymringsløs tur!

Ask Dame genser
Med en genser som ASK kan du nyte sommerkveldene enda mer.
en flått som kryper på klær

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Stian Michael Kristoffersen
Jeger og fiskeentusiast