Hjelp! Lageret vårt begynner å gå tomt! 🆘

Viktig Informasjon til Våre Kunder

Vi har opplevd en utrolig etterspørsel etter våre flåttforebyggende produkter, og nå begynner vi virkelig å gå tom for enkelte produktkategorier og størrelser! Vi oppfordrer alle våre kunder til å sjekke hva vi ennå har tilgjengelig i deres størrelser for å sikre en problemfri tursommer. Våre bestselgere, flåttavvisende sokker og T-skjorter, har vi heldigvis vært forutseende nok til å sikre tilstrekkelig lagerbeholdning for hele 2024-sesongen.

For å beholde vår høye kundetilfredshet og gode posisjon i markedet, kjører vi nå en spesialkampanje på disse produktene! Kun 299,- kr i hele sommer. Våre stilige T-skjorter mot flått og våre flåttavvisende sokker i både kort og lang versjon selges nå til svært gunstige priser! Sikre deg dine før de blir utsolgt!

🔗 Flåttavvisende Sokker
🔗 Flåttavvisende T-skjorter

Viktig Informasjon om Frakt 🚚

Fra og med 1. juli vil grensen for gratis frakt økes til 1400 kr på grunn av kraftig økte fraktutgifter i hele landet. For bestillinger under denne grensen vil den totale fraktkostnaden være 99 kr. Vi beklager ulempene dette måtte medføre og takker for din forståelse.

Denne helgen kan du nyte en lavere grense på 1000 kr for fri frakt og en redusert fraktpris på kun 60 kr for bestillinger under dette beløpet. Gjør et flåttkjøp nå og spar på frakten!

Litt Lengre Leveringstid i Juli 🕒

Vi vil informere våre kunder om at det kan bli litt lengre leveringstid i juli på grunn av ferieavvikling. Vi vil gjøre vårt beste for å behandle alle bestillinger så raskt som mulig, men ber om forståelse for eventuelle forsinkelser. Den kommende uken vil vi ha fullt belegg og normale leveringstider.

en flått som kryper på klær

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Stian Michael Kristoffersen
Jeger og fiskeentusiast