Flåttfri kos i skjærgården

Hold Norge Rent

Strandryddeuka 8. – 18. september!

Organisasjonen Hold Norge Rent (HNR) har spurt Hardfør om hjelp; Vi oppfordrer derfor alle som kan til å delta på den landsdekkende aksjonen Strandryddeuka!

Alle kan være med og delta! Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Selv små aksjoner bidrar til opprydning. Under Strandryddeuka bidrar barnefamilier, vennegjenger, bondelag og fiskerinæringen, friluftsråd, surfere, og mange, mange flere til en ren og vakker natur. Man trenger kun hansker, sekk eller pose og en plan for avfallshåndtering før man går ut og plukker søppel. Vi oppfordrer til rydding langs elver, innsjøer, strender, holmer, øyer og stier hele uka.

Stedene organisasjonen oppfordrer oss alle til å bidra til å rydde opp i, er de samme stedene som vi oftest blir bitt av flått. Husk å ta nødvendige forhåndsregler! God tur!

en flått som kryper på klær

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest
Super god t-skjorte som holder flåtten borte. Perfekt å bruke på sommeren rundt ett fiskevannet eller under tyn jaktdressen i August! Første høsten på jakt uten en eneste flått. Dette er ett must for alle jegere! Genseren leverer til topp score!
Stian Michael Kristoffersen
Jeger og fiskeentusiast